پژوهش سرای دانش آموزی شهید نساجی: تالار گفتمان

nasajiac.ir - نمايش موضوعات - برخی از عکس های گرفته شده توسط هابل
 سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجو    ليست كاربران   گروههاي كاربري    عضويت در سايت    مشخصات   ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي   ورود به سيستم
برخی از عکس های گرفته شده توسط هابل

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر    nasajiac.ir صفحه اول انجمن -> هوا فضا

نويسنده پيغام

sepide
کاربر فعال انجمن هوا فضا
کاربر فعال انجمن هوا فضا

وضعيت: آفلاين
6 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 28
امتياز: 92
تشکر کرده: 6
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: اصفهان

ارسالارسال شده در: جمعه، 12 تير ماه ، 1388 16:05:09    موضوع مطلب: برخی از عکس های گرفته شده توسط هابل پاسخ همراه با اعلان

توی یکی از پست های قبلی چند تا از عکس های زیبای گرفته شده توسط هابل رو گذاشتم اینم ادامش امید وارم لذت ببرید. Razz

این هم جدیدترین عکس های هابل:

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه MSN
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

نويسنده پيغام

modir
مدیر سایت
مدیر سایت

6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 30
تشکر کرده: 5
تشکر شده 7 بار در 7 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 تير ماه ، 1388 01:01:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با تشکر از شما کاربر گرامی به خاطر فعالیت در سایت و ارسال مطالب علمی، لطفا توجه کنید که هر مطلب را در قسمت خودش ارسال کنید، شما مطالب مربوط به هوافضا را در بخش اطلاعیه‌ها و خبار انجمن‌ها قرار دادین، لطفا مطالب مربوط به هوافضا رو تو قسمت خودش بزارین. Embarassed
با اجازه شما من مطالبی که تو این قسمت نوشتین رو به قسمت هوا فضا منتقل می‌کنم. Smile

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

نويسنده پيغام

sepide
کاربر فعال انجمن هوا فضا
کاربر فعال انجمن هوا فضا

6 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 28
تشکر کرده: 6
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: اصفهان

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 تير ماه ، 1388 12:29:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خبلی ممنون وعذرخواهی میکنم من اصلا به این قسمت توجه نکرده بودم ازاین به بعد توی قسمت خودش قرار میدم بازم ممنون.
درضمن قالب جدید سایت خیییییییلی زیباس. Smile
با تشکر از زحمات شما

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه MSN
کاربرانی که برای این ارسال از sepide تشکر کرده اند modir
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

nasajiac.ir صفحه اول انجمن -> هوا فضا

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

راه اندازی شده با: phpnuke فارسی (مشهد تیم)          میزبانی، نصب و راه‌اندازی سیستم مدیریت محتوا: ‌‌‌ گروه نرم افزاری تسنیم